huisregels

Wanneer je bij mij massages afneemt, stem je in met onze huisregels. De belangrijkste voorwaarden zijn hieronder nog eens opgenomen aangevuld met sociale regels zodat het geven en krijgen van de behandeling duidelijk en helder is en prettig tussen jou en mij gaat verlopen.

  1. Wil je een afspraak afzeggen of verplaatsen? Doe dit tenminste 24 uur van te voren. Zo niet, dan worden alsnog de kosten in rekening gebracht. Wanneer je niet verschijnt tijdens je afspraak, zal ik altijd een poging doen je te bellen, om te kunnen kijken naar een passend aanbod voor een nieuwe afspraak.
  2. Te allen tijde dient de gemasseerde het ondergoed aan te houden, niet alleen warm voor jezelf, maar ook omdat ik er niets mee kan als masseur. Sommige dingen moet je voor je partner bewaren.
  3. Voor dames: de BH wordt op de massagetafel losgemaakt. Denk er dan ook om dat de BH sluiting op de rug zit, zo hoef je niet met je borsten bloot. Ik beschikniet over een aparte omkleedruimte.
  4. Bent je onder behandeling van een arts, therapeut, specialist of iets dergelijks, of gebruik je medicijnen dan is het verstandig eerst met de arts te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.
  5. Je kunt mij NIET aansprakelijk stellen voor negatieve resultaten tijdens of na de massages indien je vooraf informatie achterhoudt over evt. ziektes en/of blessures.
  6. Alle behandelingen zijn een aanvulling, geen vervanging voor de reguliere geneeskunde
  7. Alle behandelingen zijn een aanvulling, geen vervanging voor de reguliere geneeskunde
  8. De betaling van de massage alleen contant.
  9. Er zijn geen erotische massages mogelijk. Dit is dus niet bespreekbaar.
  10. Bij koorts, open wonden en fracturen is een behandeling niet mogelijk. Mocht je twijfelen of een behandeling mogelijk is dan kan ik je vooraf informeren over contra-indicaties.